Κώστας Τσουρός: «Ζήτησα συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο για όσα είχα πει»
12:58 - 13/03/2022
Ο Κώστας Τσουρός φιλοξενήθηκε στο Χαμογέλα και Πάλι. Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε μεταξύ άλλων για τις κριτικές που έχει ασκήσει, […]
The post Κώστας Τσουρός: «Ζήτησα συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο για όσα είχα πει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Τσουρός: Η συγγνώμη στον Αντώνη Ρέμο και τα σχόλια για τον Παντελή Καναράκη
«Αυτό που βλέπω, ο Ιησούς με ντεκολτέ και σκουλαρίκια εμένα δεν μου κάνει και αυτό είπα», ανέφερε ο δημοσιογράφος για την πρόσφατη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚώστας Τσουρός: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο
Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε μεταξύ άλλων για τις κριτικές που έχει ασκήσει κατά καιρούς μέσα από τις εκπομπές
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Τσουρός: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο
Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων για τις κριτικές που έχει ασκήσει κατά καιρούς...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚώστας Τσουρός: Ζήτησα συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο για όσα είχα πει
«Γενικά καλώς ή κακώς η δουλειά μας είναι αυτή να σχολιάζουμε και να κρίνουμε πράγματα, λεγόμενα και πράξεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι σχολιάζω αρνητικά μια δήλωση τη δεδομένη στιγμή ότι σχολιάζω αρνητικά το πρόσωπο το ίδιο. Δεν θέλω να κοροϊδεύω τους τηλεθεατές μην λέγοντας αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚώστας Τσουρός: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο και τα σχόλια για τον Παντελή Καναράκη
Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Ο γνωστός
To άρθρο Κώστας Τσουρός: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο και τα σχόλια για τον Παντελή Καναράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Τσουρός: «Ζήτησα συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο για όσα είχα πει»
"Στο χώρο αποφεύγουν να λένε κάποιοι αυτό που πιστεύουν.
Το άρθρο Κώστας Τσουρός: «Ζήτησα συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο για όσα είχα πει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚώστας Τσουρός: "Ζήτησα συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο για όσα είχα πει"
"Στο χώρο αποφεύγουν να λένε κάποιοι αυτό που πιστεύουν"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚώστας Τσουρός: Ο λόγος που έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο
Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις κριτικές που έχει ασκήσει μέσα από τις εκπομπές. «Καλώς ή κακώς η δουλειά μας είναι αυτή, να σχολιάζουμε και να κρίνουμε λεγόμενα και πράξεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω βασικά και μου δίνεται τώρα η ευκαιρία είναι ότι δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους, […]
The post Κώστας Τσουρός: Ο λόγος που έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr