«Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά» αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αννίτα Ναθαναήλ: «Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά»
Η ίδια αναφέρθηκε και στο σχόλιο, που έκανε στο Twitter, για τη σχέση του Χρήστου Δάντη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΙωάννα Παλιοσπύρου: «Το τελευταίο χειρουργείο της δεν πήγε καλά», αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ
Στην Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε η φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Σάββατο (12.03.2022). Μιλώντας στο MEGA, η γνωστή επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ αναφέρθηκε στο πρόσφατο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπου μάλιστα δήλωσε πως «δεν πήγε καλά». Παράλληλα, όμως ανέφερε πως η Ιωάννα είναι πολύ δυνατή και θα καταφέρει να το ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το τελευταίο χειρουργείο της δεν πήγε καλά», αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΙωάννα Παλιοσπύρου: «Το τελευταίο χειρουργείο δεν πήγε καλά» λέει η Αννίτα Ναθαναήλ
Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε σε εκδήλωση του «Make a wish» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12/3) και εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Αννίτα Ναθαναήλ. Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τονίζοντας ότι: «Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της...
The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το τελευταίο χειρουργείο δεν πήγε καλά» λέει η Αννίτα Ναθαναήλ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑννίτα Ναθαναήλ: «Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά» - Βίντεο
Η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ είναι πολύ στενή φίλη της Ιωάννας Παλιοσπύρου.
Διαβάστε το στο real.grΑννίτα Ναθαναήλ: «Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά»
«Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό»
Διαβάστε το στο news.grΑννίτα Ναθαναήλ: «Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά» (video)
Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε σε εκδήλωση του «Make a wish» και συνομίλησε με τους επώνυμους που ήταν εκεί! «Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου, η καρδιά μου και η σκέψη μου είναι σε αυτό που κάνω κάθε πρωί. Το μόνο που θέλω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙωάννα Παλιοσπύρου: “Το τελευταίο χειρουργείο δεν πήγε καλά” – Τι αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ
Στην καλή της φίλη Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης το Σάββατο. Στο πρόσφατο χειρουργείο που υποβλήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ, μιλώντας στο Mega. H γνωστή επιχειρηματίας που είναι και στενή φίλη της Ιωάννας, αποκάλυψε μάλιστα πως η επέμβαση δεν πήγε καλά. «Δεν πήγε καλά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙωάννα Παλιοσπύρου: «Το τελευταίο χειρουργείο της δεν πήγε καλά», αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ
Στην Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε η φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Σάββατο (12.03.2022). Μιλώντας στο MEGA, η γνωστή επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ αναφέρθηκε στο πρόσφατο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπου μάλιστα δήλωσε πως «δεν πήγε καλά». Παράλληλα, όμως ανέφερε πως η Ιωάννα είναι πολύ δυνατή και θα καταφέρει να το […]
The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το τελευταίο χειρουργείο της δεν πήγε καλά», αποκάλυψε η Αννίτα Ναθαναήλ appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr