Hailey Bieber: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού – Ίσως σχετίζεται με τον Covid-19

09:26 - 13/03/2022

Σοκ προκαλεί η είδηση πως η Hailey Bieber, η σύζυγος του Justin Bieber μεταφέρθηκε εκτάκτως στο To άρθρο Hailey Bieber: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού – Ίσως σχετίζεται με τον Covid-19 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Hailey Bieber: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην περιοχή του Palm Springs η Hailey Bieber, η σύζυγος του Justin Bieber, καθώς παρουσίασε κάποια...

Διαβάστε το στο Zougla

Hailey Bieber: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού – Η πιθανή συσχέτιση με τον κορωνοϊό

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην περιοχή του Palm Springs η Hailey Bieber, η σύζυγος του Justin Bieber, καθώς παρουσίασε κάποια κινητικά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού η 25χρονη Hailey Bieber!

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε λόγω κάποιου εγκεφαλικού επεισοδίου, πήρε η Χέιλι Μπίμπερ. Το 25χρονο μοντέλο νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Παλμ Σπρινγκς όπου μεταφέρθηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού που προκλήθηκαν από θρόμβο στον κεφάλι, όπως επιβεβαίωσε η ίδια σε ανακοίνωσή της. «Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Hailey Bieber: Στο νοσοκομείο βρέθηκε το γνωστό μοντέλο με «συμπτώματα εγκεφαλικού» 

Η Hailey Bieber ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο με «συμπτώματα εγκεφαλικού» μετά από θρόμβο. Η ανακοίνωσή της μέσα από το Instagram.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν την είδα σε αυτή την κατάσταση, ήταν σοκ για μένα»

Κατερίνα Στικούδη: «Πώς να πάω μόνη μου στην Eurovision;» – Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δυο παιδιά της

Zoe Pre: «Έχω ζήσει κι εγώ το μπέρδεμα, αφού μου αρέσουν οι άνδρες, μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες»

Ηλίας Βρεττός: H συγκινητική συνάντηση στη σκηνή που έκανε τον τραγουδιστή να δακρύσει στην πρεμιέρα του

Αποστολία Ζώη: Αποκλειστικές εικόνες από το νέο της video clip

Ιωάννα Μαλέσκου: Η διπλή πρόταση από μεγάλο κανάλι για καθημερινή εκπομπή και talk show