Μαρία Πρωτόπαππα: Ο Σασμός, η ανατριχιαστική σκηνή ως Μαρίνα Βρουλάκη και το twitter – «Κάτι άλλαξε μέσα μου»

08:24 - 13/03/2022

Στην εκπομπή ArtWeek και στη Λένα Αρώνη βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Πρωτόπαππα. Η γνωστή ηθοποιός η To άρθρο Μαρία Πρωτόπαππα: Ο Σασμός, η ανατριχιαστική σκηνή ως Μαρίνα Βρουλάκη και το twitter – «Κάτι άλλαξε μέσα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Πρωτόπαππα για την ανατριχιαστική σκηνή από τον «Σασμό»: «Κάτι άλλαξε μέσα μου»

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για την καλλιτεχνική φλέβα της οικογένειάς της - Δείτε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξή της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πρωτόπαππα: Όταν η «Μαρίνα Βρουλάκη» του Σασμού έγινε viral στο Twitter, κάτι άλλαξε μέσα μου...

Το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, μέσα από τον ρόλο της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας

Φωτεινή Πετρογιάννη σε Άρια Καλύβα: «Αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ» – Απίστευτη ένταση στο Πρωινό

Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο Αίγιο

Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω διαπράξει πολλά λάθη» – Η αναφορά στο περιστατικό με τη φοιτήτρια και το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

6 (κακές) συνήθειες που σε γερνούν χωρίς να το καταλαβαίνεις