Συγκίνησε ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του – «Το έχω ακόμα από εκείνον»
22:50 - 12/03/2022
Στην πρεμιέρα του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Διονυσίου, το βράδυ του Σαββάτου, στον Alpha. […]
The post Συγκίνησε ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του – «Το έχω ακόμα από εκείνον» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκίνησε ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του – «Το έχω ακόμα από εκείνον» (vid)
"Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, συγκινήθηκα πολύ" εξομολογήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου.
Το άρθρο Συγκίνησε ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του – «Το έχω ακόμα από εκείνον» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣυγκίνησε ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του – «Το έχω ακόμα από εκείνον»
“Δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, συγκινήθηκα πολύ” εξομολογήθηκε ο Στέλιος Διονυσίου. Στην πρεμιέρα του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Διονυσίου, το βράδυ του Σαββάτου, στον Alpha. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε, μάλιστα, ζωντανά την επιτυχία «Ψηλά τα χέρια» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε από καρδιάς στον αγαπημένο του πατέρα, Στράτο Διονυσίου. Πιο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr