Ζελένσκι: Μακάρι να μου μιλούσε ο Πούτιν – Το Ισραήλ μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης
17:06 - 12/03/2022
Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος απάντησε για όλα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών από τον πόλεμο στη χώρα του εναντίον της Ρωσίας, τονίζοντας ότι αν οι Ρώσοι θέλουν να μπουν στο Κίεβο και «ισοπεδώσουν την ιστορική μνήμη της Ουκρανίας και ένα κομμάτι της ιστορίας της Ευρώπης, βεβαίως μπορούν να ... Περισσότερα
To άρθρο Ζελένσκι: Μακάρι να μου μιλούσε ο Πούτιν – Το Ισραήλ μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζελένσκι: Μακάρι να μου μιλούσε ο Πούτιν – Το Ισραήλ μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης
Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος απάντησε για όλα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών από τον πόλεμο στη χώρα του εναντίον της Ρωσίας, τονίζοντας ότι αν οι Ρώσοι θέλουν να μπουν στο Κίεβο και «ισοπεδώσουν την ιστορική μνήμη της Ουκρανίας και ένα κομμάτι της ιστορίας της Ευρώπης, βεβαίως μπορούν να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr