Ναταλία Γερμανού: Το «αντίο» της στον Δημήτρη Κοντομηνά – «Μου έδωσε την πρώτη ευκαιρία να γίνω μια ολοκληρωμένη παρουσιάστρια»
15:30 - 12/03/2022
O Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Μαρτίου σε ηλικία 83 ετών και με τη σειρά της η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πει δυο λόγια για τον επιχειρηματία μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται». Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στον χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των […]
The post Ναταλία Γερμανού: Το «αντίο» της στον Δημήτρη Κοντομηνά – «Μου έδωσε την πρώτη ευκαιρία να γίνω μια ολοκληρωμένη παρουσιάστρια» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινημένη Γερμανού για Κοντομηνά: «Μου έδωσε την πρώτη μου ευκαιρία να γίνω μια ολοκληρωμένη παρουσιάστρια» (vid)
«Θα ήθελα πολύ σύντομα να πω δυο λόγια για τον Δημήτρη Κοντομηνά, που έφυγε από τη ζωή. Δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια. Δεν είχα τη χαρά να τον ζήσω όσο άλλες παρουσιάστριες. Το 2006 μπήκα στο κανάλι αυτό και θα έχω να θυμάμαι έναν άνθρωπο γενναιόδωρο, πολύ δοτικό και μια αγκαλιά ήταν. Μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr