Αμάντα Γεωργιάδη: «Ξέρω να φτιάχνω τζατζίκι και φέτα με μέλι»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αμάντα Γεωργιάδη: «Ξέρω να φτιάχνω τζατζίκι, στην Ελλάδα τρώω κάθε μέρα γύρο»
Αν και μεγαλωμένη στη Νορβηγία, η Αμάντα Γεωργιάδη, λατρεύει την ελληνική κουζίνα
Διαβάστε το στο vita.grΑμάντα Γεωργιάδη: «Ξέρω να φτιάχνω τζατζίκι και φέτα με μέλι»
H εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision αποκαλύπτεται στο περιοδικό OK!
Διαβάστε το στο patrasevents.gr