Δημήτρης Παπάζογλου: «Το ίδιο έγινε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κι έπαθε το συκώτι της»
08:30 - 12/03/2022
Ο γνωστός χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στη Φανή Πλατσατούρα και μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική […]
The post Δημήτρης Παπάζογλου: «Το ίδιο έγινε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κι έπαθε το συκώτι της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Παπάζογλου: Το ίδιο έγινε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κι έπαθε το συκώτι της
«Δεν θέλω να κλαφτώ αλλά δεν έβγαλα τα χρήματα που μου αναλογούσαν. Θα πω μια κουβέντα χωρίς αυτό αν φανεί μίζερο κι αχάριστο: Εγώ την πλήρωσα την καριέρα μου. Με την έννοια ότι ξόδευα λεφτά για να μπορεί η εμφάνισή μου να είναι καλύτερη. Το 1980 έκανα την πρώτη μου εμφάνιση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Παπάζογλου: «Το ίδιο έγινε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κι έπαθε το συκώτι της»
Ο γνωστός χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στη Φανή Πλατσατούρα και μίλησε
To άρθρο Δημήτρης Παπάζογλου: «Το ίδιο έγινε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κι έπαθε το συκώτι της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Παπάζογλου: «Το ίδιο έγινε και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κι έπαθε το συκώτι της»
"Δεν υπήρξε εφάμιλλή της. Ήταν πάντα μόνη, στη μοναξιά της κορυφής"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr