Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανοίχτηκε η δεύτερη διαθήκη - Η πικρία του πρώην υπουργού και όσοι τον αδίκησαν
09:56 - 11/03/2022
«Ξέρω ότι θα αφήσω αυτόν τον κόσμο χωρίς τύψεις αλλά πολύ πικραμένος», αναφέρει εντός της δεύτερης διαθήκης του ο Άκης ΤσοχατζόπουλοςΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άκης Τσοχατζοπουλος: Άνοιξε η δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη του - Γιατί αποκλήρωσε τους συγγενείς του
Τι λέει ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΆκης Τσοχατζόπουλος: Κατάθεση ψυχής στη δεύτερη διαθήκη που άνοιξε – «Αηδιάζω μόνο»
Άνοιξη η δεύτερη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου στην οποία επισημαίνει ότι εξαπατήθηκε. «Είναι χειρόγραφη, μία συμπληρωματική διαθήκη έχει γραφτεί λίγους μήνες μετά. Υπάρχει μέσα η φράση “τώρα τα γνωρίζω όλα”. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν αποφυλακίστηκε δήλωσε ότι δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί είχαν κλαπεί. Στην συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει κάποια στοιχεία από αυτά που είχαν κλαπεί, και σε αυτό αναφέρεται η εν λόγω φράση», είπε ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής. Η Ελεωνόρα Μελέτη στην εκπομπή της διάβασε ένα κομμάτι από τη χειρόγραφη διαθήκη του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ. Στην 10η σελίδα γράφει: «Τα ξέρω όλα, τους γνωρίζω όλους, αλλά πάνω απ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆκης Τσοχατζοπουλος: «Άνοιξε» η δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη του – Τι αποκαλύπτεται
«Άνοιξε» και η δεύτερη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στο MEGA. «Κατονομάζει ποιοί τον αδίκησαν, ποιοί τον πικραναν και ποιοί του φόρτωσαν περισσότερα πράγματα από αυτά που θα έπρεπε», λέει ο δικηγόρος. Στην δεύτερη σελίδα της ιδιόγραφης διαθήκης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα ξέρω...
The post Άκης Τσοχατζοπουλος: «Άνοιξε» η δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη του – Τι αποκαλύπτεται appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΆκης Τσοχατζόπουλος: Άνοιξε και η δεύτερη διαθήκη του
Η δεύτερη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου άνοιξε με τον δικηγόρο της Βίκυς Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου, να
To άρθρο Άκης Τσοχατζόπουλος: Άνοιξε και η δεύτερη διαθήκη του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆκης Τσοχατζόπουλος: Ανοίχτηκε η δεύτερη διαθήκη του – Το δριμύ «κατηγορώ», η απογοήτευση και το παράπονό του
Τι είπε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη
Διαβάστε το στο news.grΆκης Τσοχατζόπουλος: Κατάθεση ψυχής στη δεύτερη διαθήκη που άνοιξε – «Αηδιάζω μόνο»
Aνοιξη η δεύτερη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου στην οποία επισημαίνει ότι εξαπατήθηκε. «Είναι χειρόγραφη, μία συμπληρωματική διαθήκη έχει γραφτεί λίγους μήνες μετά. Υπάρχει μέσα η φράση “τώρα τα γνωρίζω όλα”. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν αποφυλακίστηκε δήλωσε ότι δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί είχαν κλαπεί. Στην συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει κάποια στοιχεία από αυτά που είχαν κλαπεί, και σε αυτό αναφέρεται η εν λόγω φράση», είπε ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής. Η Ελεωνόρα Μελέτη στην εκπομπή της διάβασε ένα κομμάτι από τη χειρόγραφη διαθήκη του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ. Στην 10η σελίδα γράφει: «Τα ξέρω όλα, τους γνωρίζω όλους, […]
The post Άκης Τσοχατζόπ
Διαβάστε το στο lamianow.gr