Ξεσπά ο Κώστας Τσουρός για τη φωτογράφιση Καναράκη: «Δεν έχω στο μυαλό μου τον Ιησού με ντεκολτέ»
09:02 - 11/03/2022
Για τη φωτογράφιση που έκανε ο Παντελής Καναράκης ως Ιησούς μίλησαν στον αέρα του “Mega Καλημέρα”. Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, […]
The post Ξεσπά ο Κώστας Τσουρός για τη φωτογράφιση Καναράκη: «Δεν έχω στο μυαλό μου τον Ιησού με ντεκολτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε ο Κώστας Τσούρος κατά του Παντελή Καναράκη: «Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω…»
Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός στο «Mega Καλημέρα» με αφορμή τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη για free press περιοδικό, στην οποία φωτογραφίζεται ως Ιησούς Χριστός...
Διαβάστε το στο ZouglaΞέσπασε ο Κώστας Τσούρος για τον Παντελή Καναράκη: «Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω…»
Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός στο «Mega Καλημέρα» με αφορμή τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη για free press περιοδικό, στην οποία φωτογραφίζεται...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞεσπά ο Κώστας Τσουρός για τη φωτογράφιση Καναράκη: «Δεν έχω στο μυαλό μου τον Ιησού με ντεκολτέ»
«Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν τα αγγίζουμε και η θρησκεία είναι ένα από αυτά»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr