Δύσκολες στιγμές για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη: «Οι πιο δύσκολες ώρες της ζωής μου»

19:22 - 10/03/2022

Με ένα βίντεο και ένα μακροσκελές κείμενο η Αντελίνα Βαρθακούρη μας ενημέρωσε μέσα από το…

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Η χειρότερη και πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου»

«Ένας πόνος τόσο μεγάλος που σκίζει την καρδιά μου σε 1000 κομμάτια», έγραψε στην ανάρτησή της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δύσκολες στιγμές για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη - «Οι πιο δύσκολες ώρες της ζωής μου»

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού στα social media.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δύσκολες στιγμές για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη: «Οι πιο δύσκολες ώρες της ζωής μου»

Με ένα βίντεο και ένα μακροσκελές κείμενο η Αντελίνα Βαρθακούρη μας ενημέρωσε μέσα από το Instagram για τις δύσκολες ώρες…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Με ένα βίντεο και ένα μακροσκελές κείμενο η Αντελίνα Βαρθακούρη…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Στη σπάνια εμφάνιση της Γωγώς Μαστροκώστα με την κόρη της, Βικτώρια τα γονίδια «είπαν» την αλήθεια

Matte skin: 7 setting powders που απορροφούν τη λιπαρότητα & χαρίζουν διάρκεια στο μακιγιάζ

O Luke Perry θα γινόταν σήμερα 58 κι είναι ακραίο ότι πέρασαν ήδη 5 χρόνια από τη απώλειά του

Η νέα συλλογή της Majestæt βάζει τη σύγχρονη έκφραση της θηλυκότητας στο επίκεντρο των σχεδίων της

Το αγαπημένο δερμάτινο της Σοφίας Καρβέλα δεν είναι μαύρο -Δοκίμασε τη νέα τάση στα πανωφόρια

Η «συγγνώμη» του Γιώργου Λιάγκα, δεν είναι αρκετή για να σταματήσει την παρακμή της τηλεόρασης