Πασχάλης Τσαρούχας: «Η Θεοφανία ήταν έγκυος τότε, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλοτσιά»
13:06 - 10/03/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε κι ένα περιστατικό […]
The post Πασχάλης Τσαρούχας: «Η Θεοφανία ήταν έγκυος τότε, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλοτσιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πασχάλης Τσαρούχας: «Η Θεοφανία ήταν έγκυος τότε, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλοτσιά»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.
Διαβάστε το στο thebest.grΠασχάλης Τσαρούχας: Η Θεοφανία ήταν έγκυος τότε, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλοτσιά!
«Όταν τελειώσαμε το σχολείο ήμασταν άχρηστοι, ρεμάλια, μου λέει ένας φίλος «δεν πάμε να γίνουμε ηθοποιοί;» και είπα «πάμε»! Με πέρασαν στο Κρατικό Ωδείο Αθηνών, αλλά εγώ ήμουν παιδί λαϊκό από τον Περισσό και με ζόρισε το αστικό τοπίο, το εγκατέλειψα. Στην οικοδομή που δούλευα με τον πατέρα μου με βρήκε ο Γιώργος Αρμένης με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠασχάλης Τσαρούχας: "Η Θεοφανία ήταν έγκυος τότε, μουντάρω απέναντι και του κατεβάζω την πόρτα με κλοτσιά"
"Τον σεβασμό τον δείχνουμε χωρίς να μας τον επιβάλουν, εγώ τον επέβαλα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr