Γιάννης Σπαλιάρας: «Αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»
22:40 - 09/03/2022
Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τη δήλωσή του […]
The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Σπαλιάρας: «Μετανιώνω για τη δήλωση με τις 4.000, οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί»
«Επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Σπαλιάρας: Μετανιώνω για τη δήλωση με τις 4.000 - Oι γυναίκες δεν είναι αριθμοί
«Επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση του Γιάννη Σπαλιάρα: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση του Γιάννη Σπαλιάρα: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την επιθυμία του να γίνει πατέρας ενώ...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Σπαλιάρας: Mετανιώνω 100% για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες
Πες μου, μετάνιωσες για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες; Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Κι αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα. Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»
O Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία
To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιάννης Σπαλιάρας: «Μετανιώνω για τη δήλωση με τις 4.000, οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί»
«Επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε ο ηθοποιός O Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες, που είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Στην ερώτηση για το αν μετανιώνει για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες ο ηθοποιός και μοντέλο απάντησε: «Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Κι αν μείνουμε εκεί, […]
The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Μετανιώνω για τη δήλωση
Διαβάστε το στο lamianow.grΓιάννης Σπαλιάρας: «Mετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»
"Νομίζω και λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιάννης Σπαλιάρας: «Μετανιώνω για τη δήλωση με τις 4.000, οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί»
Γιάννης Σπαλιάρας: «Μετανιώνω για τη δήλωση με τις 4.000, οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί» «Επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε ο ηθοποιός O Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δήλωσή του για τις […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr