Ήμουν Ανάπηρος και μου έφεραν τη ζακέτα του Άγιου Παΐσιου για να θεραπευτώ – Όμως ο Άγιος είχε άλλη γνώμη

21:16 - 09/03/2022

Άγιος Παΐσιος: Ο Δημήτρης Αντωνίου προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, όπου και μοιράστηκε μία ιστορία για τον γέροντα Παΐσιο. Ο Δημήτρης Αντωνίου εξαιτίας ενός σοβαρού τροχαίου που συνέβη στα 16 του χρόνια, παραμένει καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Ο ίδιος όμως δεν σταμάτησε... The post Ήμουν Ανάπηρος και μου έφεραν τη ζακέτα του Άγιου Παΐσιου για να θεραπευτώ – Όμως ο Άγιος είχε άλλη γνώμη appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό ήταν οι πιο δύσκολοι αλλά και οι πιο μαγικοί της ζωής μου

Πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον: Νεκρός,μόλις στα 39,κι άλλος διάσημος τραγουδιστής-Τεράστια ανησυχία για τους θανάτους των Σταρ

Βιταμίνη D: Πώς επηρεάζει την αρτηριακή πίεση – Οι κίνδυνοι για όσους έχουν χαμηλά επίπεδα

6.000 ανεξερεύνητα στρέμματα, γεμάτα μυστήριο: Το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που δεν έχει πατήσει άνθρωπος εδώ και 500 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Γιατρός προειδοποιεί: Μην αφήνετε κανέναν να φιλήσει το νεογέννητο μωρό σας – ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός για κρούσματα Σαλμονέλας από ντοματίνια – Μεγάλη πpοσοχή πριν τα καταναλώσετε – Τι ισχύει για την Ελλάδα