"Γίνε η Βασίλισσά μου" στο θέατρο Ημέρας

13:52 - 09/03/2022

Γεννηματά 20, Αθήνα- Στάση Μετρό ΠανόρμουΣάββατο, 02 Απρ 2022 21:00Το ξύπνημα της διαφορετικότητας…Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο με τη μάτια στο σημερινό γίγνεσθαι, που περιγράφει μια πραγματικότητα που πολλοί ακόμα δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν. Το έργο πραγματεύεται την διαφορετικότητα που προέρχεται από την μοναξιά, το αδιέξοδο, την λανθασμένη εκτίμηση των ανθρώπων μέσα σε σ’ένα κοινωνικό σύστημα που όλα είναι λάθος αλλά επιβάλλεται το λάθος ως σωστό. Δυο γυναίκες διαφορετικές: η μία απηυδισμένη αστή....η άλλη νησιώτισσα γεροντοκόρη… Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Δύο κόσμοι με έναν σύζυ...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Γίνε η Βασίλισσά μου”, από το Σάββατο 2 Απριλίου στο θέατρο Ημέρας

Το ξύπνημα της διαφορετικότητας… Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο με τη μάτια στο σημερινό γίγνεσθαι, που περιγράφει μια πραγματικότητα που πολλοί ακόμα δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν. Το έργο πραγματεύεται την διαφορετικότητα που προέρχεται από την μοναξιά, το αδιέξοδο, την λανθασμένη εκτίμηση των ανθρώπων μέσα σε σ’ένα κοινωνικό σύστημα που όλα είναι λάθος αλλά επιβάλλεται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας