Χριστίνα Παππά: Το «άσχημο τέλος» με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και η εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν

12:58 - 09/03/2022

Η Χριστίνα Παππά φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για To άρθρο Χριστίνα Παππά: Το «άσχημο τέλος» με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και η εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: Το «άσχημο τέλος» με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και η εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Παππά το μεσημέρι της Τετάρτης (09/03) και η συζήτηση αρχικά πήγε στον πρώην σύζυγό της, Ιταλό μπασκετμπολίστα, Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Όπως είπε η ηθοποιός, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα είναι ο μόνος πρώην της με τον οποίο δεν διατηρεί επαφες. «Δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος από τους πρώην μου, που δεν έχουμε καμία επαφή. Ήταν άσχημο το τέλος. Δεν θέλω να μιλάμε όμως, έχουν περάσει τόσα χρόνια. Τώρα με τον κορονοϊό, πήρα έναν γνωστό μας στην Ιταλία και του είπα να πάρει ένα τηλέφωνο την οικογένειά του και να μάθει αν είναι καλά. Όταν χωρίσαμε, μου είχε ρίξει μία κακία, που δεν θα την ξεχάσω ποτέ, αλλά πάντα είναι στις προσευχέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χριστίνα Παππά: Η εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν και το «άσχημο τέλος» με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα (VID)

Για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, η Χριστίνα Παππά εξομολογήθηκε πως «δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή από τους πρώην μου. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά δεν θέλω να μιλάμε έχουν περάσει τόσα χρόνια. Πήρα ένα γνωστό μας στην Ιταλία τώρα με τον κορονοϊό και του είπα να πάρει τηλέφωνο στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας