Άνοια: Μειωμένος κίνδυνος για όσους τρώνε αρκετές διαλυτές ίνες

10:04 - 09/03/2022

Μια διατροφή που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, ειδικά διαλυτές ίνες, συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης άνοιας, σύμφωνα με νέα έρευνα. The post Άνοια: Μειωμένος κίνδυνος για όσους τρώνε αρκετές διαλυτές ίνες appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Η «δίαιτα της σαρδέλας» και γιατί δεν είναι τόσο καλή σαν ιδέα

Παιδικό άσθμα: Συμπτώματα και διάγνωση – Τα 3 τεστ «κλειδιά»

Νομίζετε ότι έχετε πάντοτε δίκιο; Η επιστήμη αποδεικνύει γιατί έχετε άδικο

Γρίπη των πτηνών: Τέταρτο κρούσμα στην Καλιφόρνια σε μία εβδομάδα – Υπόνοιες και για άλλα

«Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στον Άγιο Ευστράτιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για την επιτήρηση των έργων