Χριστίνα Σούζη για το σκηνικό με την Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ: «Δεν θέλω να το θυμάμαι»
09:24 - 09/03/2022
Η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τίνα
To άρθρο Χριστίνα Σούζη για το σκηνικό με την Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ: «Δεν θέλω να το θυμάμαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Σούζη για το σκηνικό στον αέρα με την Εύα Αντωνοπούλου – «Θύμωσα, δεν θέλω να το θυμάμαι»
Για τις σπουδές της, τα λάθη της, αλλά και το σκηνικό στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου μίλησε η Χριστίνα Σούζη στο Happy Day. «Η μετεωρολογία προέκυψε όταν σπούδαζα μαθηματικός στην Πάτρα. Δεν ήταν η αγάπη μου από μικρό παιδί, μικρή ήθελα να γίνω γυμνάστρια, αυτό ήταν το επάγγελμα των γονιών μου. Όταν πήγα λοιπόν στο Πανεπιστήμιο, πήρα το μάθημα της μετεωρολογίας και μου άρεσε. Στον ΣΚΑΪ βρίσκομαι 25-26 χρόνια, και 13 από αυτά στο γυαλί« είπε και συνέχισε. «Δεν αισθάνομαι σταρ της μετεωρολογίας. Κάνω τα λάθη μου, πέφτω έξω όπως πέφτουν κι άλλοι. Με ενοχλούν τα κακά σχόλια όταν είναι άδικα απέναντί μου. Όταν έχουν δίκιο, απαντάω κιόλας. Στην κακοκαιρία Ελ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Χριστίνα Σούζη για το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Θύμωσα, δεν θέλω να το θυμάμαι»
Συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε η Χριστίνα Σούζη. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ μίλησε για τις σπουδές της, τα λάθη της, αλλά και το σκηνικό στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου.
Διαβάστε το στο thebest.grΧριστίνα Σούζη για το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Θύμωσα, δεν θέλω να το θυμάμαι»
«Η μετεωρολογία προέκυψε όταν σπούδαζα μαθηματικός στην Πάτρα. Δεν ήταν η αγάπη μου από μικρό παιδί, μικρή ήθελα να γίνω γυμνάστρια, αυτό ήταν το επάγγελμα των γονιών μου. Όταν πήγα λοιπόν στο Πανεπιστήμιο, πήρα το μάθημα της μετεωρολογίας και μου άρεσε. Στον ΣΚΑΪ βρίσκομαι 25-26 χρόνια, και 13 από αυτά στο γυαλί. Δεν αισθάνομαι σταρ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Χριστίνα Σούζη για το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Θύμωσα, δεν θέλω να το θυμάμαι»
Συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε η Χριστίνα Σούζη. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ μίλησε για τις σπουδές […]
The post Η Χριστίνα Σούζη για το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Θύμωσα, δεν θέλω να το θυμάμαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr