Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτό που είδε ο κόσμος, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα»

00:44 - 09/03/2022

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και πως την […] The post Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτό που είδε ο κόσμος, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Ηλιάδη για τη Φάρμα: Αυτό που είδε ο κόσμος ήταν διαφορετικό από αυτό που έγινε

«Μου στοίχισε που έφυγα, ήταν μοναδική εμπειρία ανέφερε η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι

Διαβάστε το στο in.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτό που είδε ο κόσμος ήταν κάτι άλλο από αυτό που έγινε στη «Φάρμα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (8/3) την Αγγελική Ηλιάδη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη εμπειρία της στη «Φάρμα» καθώς και για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο παιχνίδι, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Πολλά ακούστηκαν κι ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει τη στιγμή που δεν ξέρει τι περνάς. Αυτό που είδε ο κόσμος, ήταν κάτι άλλο από αυτό που έγινε στη “Φάρμα”. Ήταν επιθυμία του μπαμπά να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του. Η κατάστασή του χειροτέρεψε όταν ήμουν μέσα, γιατί ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στη Φάρμα. Ζήτησε από τη μαμά να μη με ενημερώσε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αγγελική Ηλιάδη για τη Φάρμα: Αυτό που είδε ο κόσμος ήταν διαφορετικό από αυτό που έγινε

«Μου στοίχισε που έφυγα, ήταν μοναδική εμπειρία ανέφερε η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»