Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτό που είδε ο κόσμος, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα»
00:44 - 09/03/2022
Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και πως την […]
The post Αγγελική Ηλιάδη: «Αυτό που είδε ο κόσμος, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγγελική Ηλιάδη για τη Φάρμα: Αυτό που είδε ο κόσμος ήταν διαφορετικό από αυτό που έγινε
«Μου στοίχισε που έφυγα, ήταν μοναδική εμπειρία ανέφερε η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι
Διαβάστε το στο in.grΑγγελική Ηλιάδη: Αυτό που είδε ο κόσμος ήταν κάτι άλλο από αυτό που έγινε στη «Φάρμα»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (8/3) την Αγγελική Ηλιάδη. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε για την πρόσφατη εμπειρία της στη «Φάρμα» καθώς και για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο παιχνίδι, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Πολλά ακούστηκαν κι ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει τη στιγμή που δεν ξέρει τι περνάς. Αυτό που είδε ο κόσμος, ήταν κάτι άλλο από αυτό που έγινε στη “Φάρμα”. Ήταν επιθυμία του μπαμπά να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του. Η κατάστασή του χειροτέρεψε όταν ήμουν μέσα, γιατί ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στη Φάρμα. Ζήτησε από τη μαμά να μη με ενημερώσε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑγγελική Ηλιάδη για τη Φάρμα: Αυτό που είδε ο κόσμος ήταν διαφορετικό από αυτό που έγινε
«Μου στοίχισε που έφυγα, ήταν μοναδική εμπειρία ανέφερε η τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι
Διαβάστε το στο patrasevents.gr