Δέσποινα Μοίρου: Το ταλέντο μου δεν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα, δεν με ενδιαφέρει η άποψη των προβάτων

15:10 - 08/03/2022

Για τον αρραβώνα της με τον Scott Page των Pink Floyd αλλά και τους θρύλους της μουσικής που έχει γνωρίσει μαζί του μίλησε σε τηλεοπτικής της συνέντευξη η Δέσποινα Μοίρου αναφέροντας πως το ταλέντο της δεν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα. «Αυτοί όλοι είναι φίλοι, βγαίνουν μαζί για φαγητό, κάνουν παρέα» είπε για τους διάσημους της ροκ σκηνής που έχει συναντήσει στο πλευρό του αγαπημένους της Scott. «Με τους Doors είχα κόλλημα από παιδί. Ο τοίχος του δωματίου μου έφηβη ήταν ζωγραφισμένος με τον Jim Morrison. Όταν έπρεπε να παρουσιάσω τον Ρόμπι Κρίγκερ στη σκηνή δεν μπορούσα από το κλάμα» επεσήμανε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». «Έχω πολύ στενή σχέση με τον Θεό» Η Δέσποινα Μοίρου αποκάλυψε ότι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοίρου: «Το ταλέντο μου δεν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα, δεν με ενδιαφέρει η άποψη των προβάτων»

Δέσποινα Μοίρου: «Το ταλέντο μου δεν έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα, δεν με ενδιαφέρει η άποψη των προβάτων» Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε καλεσμένη η Δέσποινα Μοίρου και μίλησε για την ζωή της. Αναφέρθηκε στον αρραβώνα της με τον Σκοτ Πέιζ αλλά και στους θρύλους της μουσικής που έχει γνωρίσει μαζί του. «Αυτοί όλοι είναι φίλοι, βγαίνουν μαζί […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 18/11/2024

Συνελήφθη 70χρονος στην Αίγινα που βιντεοσκοπούσε ανήλικους σε πλοίο

Το πήρε πάνω του ο Γιοβάνοβιτς – Ανακοινώνει μεγάλη επιστροφή στην Εθνική!

Το Ισραήλ καλεί τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα να αποφύγουν τους χώρους γύρω από την ισραηλινή πρεσβεία

«Βροχή» μολότοφ από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατά της Αστυνομίας στο τέλος της πορείας στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» Βιτόρια στον Παναθηναϊκό, 8+5 παίκτες στη «μαύρη λίστα»!