Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά πρώτη φορά για το χαμό με τη θεατρική παράσταση στον Πύργο

10:44 - 08/03/2022

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά το χαμό που έγινε στον Πύργο, λόγω της συμμετοχής του σε […] The post Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά πρώτη φορά για το χαμό με τη θεατρική παράσταση στον Πύργο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά για την ακύρωση της παράστασης στον Πύργο - «Δεν ήμουν εγώ ο λόγος»

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την ακύρωση της παράστασης, στην οποία θα ήταν ο πρωταγωνιστής - Υποστηρίζει ότι ο λόγος δεν ήταν εκείνος και αναφέρει πως «κάτι ύποπτο» κρύβει η απόφαση του Δήμου - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά για την ακύρωση της παράστασης στον Πύργο – «Δεν ήμουν εγώ ο λόγος»

Αντιδράσεις φαίνεται πως προκάλεσε η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη σε θεατρική παράσταση στον Πύργο. Ο ηθοποιός θα έπαιρνε μέρος στην παράσταση «Η Μακαρίτισσα Μητέρα της Κυρίας» του Ζωρζ Φεϋντό ως αντικαταστάτης άλλου ηθοποιού. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου και με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Πύργου, αποφάσισε να ανακαλέσει την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων η οποία είχε εγκριθεί κατόπιν αιτήματος της θεατρικής ομάδας Δούρειος Ίππος. Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Παύλος Χαϊκάλης, σχολίασε για πρώτη φορά την απόφαση αυτή και εξέφρασε την ανησυχία του πως «κάτι άλλο κρύβεται» από πίσω. «Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά για την ακύρωση της παράστασης στον Πύργο – «Δεν ήμουν εγώ ο λόγος»

Αντιδράσεις φαίνεται πως προκάλεσε η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη σε θεατρική παράσταση στον Πύργο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά πρώτη φορά για τον κακό χαμό στο θέατρο Πύργου – «Κάτι άλλο κρύβεται»

Στις αντιδράσεις γύρω από τη συμμετοχή του στην παράσταση: «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας» στο τοπικό To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά πρώτη φορά για τον κακό χαμό στο θέατρο Πύργου – «Κάτι άλλο κρύβεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά πρώτη φορά για το «μπλόκο» που έφαγε από θεατρική παράσταση στον Πύργο (Video)

«Επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά πρώτη φορά για το χαμό με τη θεατρική παράσταση στον Πύργο

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά για το χαμό με τη θεατρική παράσταση στον Πύργο

«Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα»

Διαβάστε το στο news.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά πρώτη φορά για τις αντιδράσεις της παράστασης που θέλουν να ακυρώσουν

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο θέατρο του Πύργου, ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. «Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου. Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παύλος Χαϊκάλης - Απαντά πρώτη φορά για το χαμό με τη θεατρική παράσταση στον Πύργο

"Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»