Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Γιώργος Λιάγκας με κορόιδευε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα»
09:42 - 08/03/2022
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Πηλιχού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, το […]
The post Ιωάννα Πηλιχού: «Ο Γιώργος Λιάγκας με κορόιδευε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Πηλιχού: Ο Λιάγκας κορόιδεψε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε (Βίντεο)
«Ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα "τι ήθελα και μίλησα". Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή. Χαίρομαι, που βλέπω έχουν κάνει στροφή, αλλά εμένα με έχουν αντιμετωπίσει διαφορετικά, δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠηλιχού: «Ο Λιάγκας με κορόιδευε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα» (vid)
Η Ιωάννα Πηλιχού αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει πάει στην εκπομπή «Πρωινό» ΑΝΤ1.
Διαβάστε το στο GazzettaΙωάννα Πηλιχού: «Είχα μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην και ο Γιώργος Λιάγκας με κορόιδευε»
Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί στο παρελθόν αλλά και στον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Πηλιχού: Ο Γιώργος Λιάγκας με κορόιδευε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα
«Θυμάμαι αμέτρητα πράγματα από το “Ευτυχισμένοι μαζί”, ήταν μια δουλειά που λάτρεψα. Ο Γιάννης Μπέζος, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και η Κατερίνα Λέχου έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είχαμε ένα πολύ καλό κλίμα», είπε αρχικά η Ιωάννα Πηλιχού. Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε και για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί: «Έχω δεχτεί και εντός και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Πηλιχού για Γιώργο Λιάγκα: «Είχα μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην και μετά με κορόιδευε»
Η Ιωάννα Πηλιχού έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων,
To άρθρο Ιωάννα Πηλιχού για Γιώργο Λιάγκα: «Είχα μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην και μετά με κορόιδευε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Πηλιχού: Ο Λιάγκας με κορόιδευε όταν μίλησα για τη σεξουαλική παρενόχληση (Video)
«Δεν δέχομαι να σε κοροϊδεύει κάποιος επειδή έχεις υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Πηλιχού κατακεραυνώνει τον Λιάγκα: "Με κορόιδευε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα" [βίντεο]
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Πηλιχού για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει πάει ποτέ στο "Πρωινό" των Σκορδά-Λιάγκα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΙωάννα Πηλιχού: Ο Γιώργος Λιάγκας με κορόιδευε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα
Γιατί δε θα ξανασυνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο news.grΙωάννα Πηλιχού για Λιάγκα: «Με κορόιδευε όταν είχα πει για σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό»
Ιωάννα Πηλιχού: "Την επόμενη ημέρα είδα τον κύριο Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό. Ένιωσα τόσο άσχημα".
Διαβάστε το στο neolaia.grΙωάννα Πηλιχού: «Ο Γιώργος Λιάγκας με κορόιδευε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσα»
«Δεν δέχομαι να σε κοροϊδεύει κάποιος επειδή έχεις υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω πάει στο Πρωινό»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΙωάννα Πηλιχού: Έξαλλη με τον Γιώργο Λιάγκα. “Με κορόιδευε για τη σεξouαλική παρενόχληση που βίωσα»
Η Ιωάννα Πηλιχού σε συνέντευξή της στο “Mega Καλημέρα” και στην Ελένη Μουστάκη, αναφέρθηκε, μεταξύ [...]
The post Ιωάννα Πηλιχού: Έξαλλη με τον Γιώργο Λιάγκα. “Με κορόιδευε για τη σεξouαλική παρενόχληση που βίωσα» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr