ΕΦΚΑ: Από σήμερα ηλεκτρονικά η αίτηση για το επίδομα ασθενείας λόγω Covid-19

09:26 - 08/03/2022

Ξεκινάει σήμερα 8 Μαρτίου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ η υποβολή ηλεκτρονικά της αίτησης για το επίδομα ασθενείας λόγω Covid-19. Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι, επεξεργάζεται την αναγκαία παραμετροποίηση/προσαρμογή της ηλεκτρονικής αίτησης επιδόματος ασθενείας, προκειμένου το προσεχές χρονικό διάστημα να μπορεί να χορηγείται ηλεκτρονικά η ειδική... The post ΕΦΚΑ: Από σήμερα ηλεκτρονικά η αίτηση για το επίδομα ασθενείας λόγω Covid-19 first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ergasiakanea.eu
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΦΚΑ: Από σήμερα ηλεκτρονικά η αίτηση για το επίδομα ασθενείας λόγω Covid-19

Ξεκινάει σήμερα 8 Μαρτίου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ η υποβολή ηλεκτρονικά της αίτησης για το επίδομα ασθενείας λόγω Covid-19. Ειδικοτερα δικαιούχοι είναι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού τομέα με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, σε περίπτωση νόσησης από κορωνοϊό με απόδειξη θετικού διαγνωστικού τεστ, εφόσον δεν παρείχαν τηλεργασία. Η ειδική άδεια των 5 ημερών μπορεί να παραταθεί […] The post ΕΦΚΑ: Από σήμερα ηλεκτρονικά η αίτηση για το επίδομα ασθενείας λόγω Covid-19 appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ergasiakanea.eu

Νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ – Ημερομηνίες αιτήσεων

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε Supermarket (Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro)

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, την ανανέωση επικουρικών και για αυτούς που αντικαθιστούν τους ανεμβολίαστους

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Πότε λήγει η διορία για τις αιτήσεις

Επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ – Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Θεατρική παράσταση με Γιώργο Νινιό, με προσφορά μειωμένης τιμής εισιτηρίων για όλα τα μέλη της ΕΝΕ