Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της»

09:06 - 08/03/2022

Ο Βαλάντης φιλοξενήθηκε στο πλατό του Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και To άρθρο Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Βαλάντης: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε μπροστά μου, έτσι είπαν για στημένη σχέση

Ο γνωστός τραγουδιστής, Βαλάντης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day», και μίλησε για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης. Ο Βαλάντης αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, και αποκάλυψε πράγματα που έχουν συμβεί πίσω από τις κάμερες. Μιλώντας μάλιστα για την πρόσφατη εμπειρία του στο Survivor, ο Βαλάντης αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ... Περισσότερα To άρθρο Survivor – Βαλάντης: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε μπροστά μου, έτσι είπαν για στημένη σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη ξεγυμνώθηκε μπροστά μου και έκανε την ανάγκη της»

Ο Βαλάντης εξήγησε τι τον έκανε να νιώθει άβολα στο Survivor.

Διαβάστε το στο in.gr

Βαλάντης: Η Ευριδίκη γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου

Για τη σχέση του με την Ευριδίκη μέσα στο Survivor και την πρόταση που της είχε κάνει μίλησε στο Happy Day ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που τον ενόχλησε ιδιαίτερα στον Άγιο Δομίνικο. «Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν μου το πρότεινε εκείνη» είπε αρχικά. Ο Βαλάντης συνέχισε: «Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor - Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη γδύθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της»

Καλεσμένος στο «Happy Day» ήταν  ο Βαλάντης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Survivor και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αποκαλύπτοντας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Βαλάντης «σφάζει» την Ευρυδίκη: «Ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της»

Καλεσμένος στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης, ήταν ο Βαλάντης. Ο πρώην παίκτης του Survivor προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη που έκανε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ένα περιστατικό που συνέβη. «Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα... The post Ο Βαλάντης «σφάζει» την Ευρυδίκη: «Ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βαλάντης: Η Ευρυδίκη στο Survivor ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της

«Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν μου το πρότεινε εκείνη. Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη στο Survivor ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της»

Ο Βαλάντης βρέθηκε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης και προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη που έκανε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου […] The post Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη στο Survivor ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη στο Survivor ξεγυμνώθηκε μπροστά μου για να κάνει την ανάγκη της»

"Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Survivor – Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη γδύθηκε μπροστά μου»

Ο Βαλάντης έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για την Ευρυδίκη στο Survivor και δεν παρέλειψε να εξηγήσει το συμβάν περί στημένης σχέσης. The post Survivor – Βαλάντης: «Η Ευρυδίκη γδύθηκε μπροστά μου» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας