Γιώργος Λέντζας: Η απίθανη περιπέτεια στην Αυστραλία που οδήγησε στη σύλληψή του

17:08 - 07/03/2022

Στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ «Κυψέλη» βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Γιώργος Λέντζας ο οποίος αναφέρθηκε στην To άρθρο Γιώργος Λέντζας: Η απίθανη περιπέτεια στην Αυστραλία που οδήγησε στη σύλληψή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λέντζας: Ο λόγος που τον συνέλαβαν στην Αυστραλία

Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει για τα ταξίδια ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό από την περίοδο που βρισκόταν στην Αυστραλία. «Έζησα μια σύλληψη στην Αυστραλία. Έχουν τη δυνατότητα να σε συλλάβουν αν πίνεις στον δρόμο. Πίναμε τις μπύρες μας για να πάμε να πάρουμε το […] The post Γιώργος Λέντζας: Ο λόγος που τον συνέλαβαν στην Αυστραλία appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιώργος Πατούλης: «Προφανώς ο Αλέξανδρος παραμένει ο πρωτότοκος, είμαι σίγουρος ότι θα επισκεφθεί τον αδελφό του»

Μαρία Σολωμού: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις – «Δεν έχω κανέναν έλεγχο στο τι καταλαβαίνετε εσείς»

Γιώργος Λιάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας «αρπάχτηκαν» στον αέρα: «Έχεις δικαίωμα να λες ηλίθια όλη την αντιπολίτευση;»

Βλεφαροπλαστική: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Πλαστικό Χειρουργό για την επέμβαση που θα σου αλλάξει όλο το πρόσωπο

Ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι μια ζωντανή νεκρή» – Η αναφορά στην απουσία του Αλέξη Κούγια

Kanye West – Bianca Censori: Το ζευγάρι χωρίζει αλλά οι κοινές εμφανίσεις τους δεν ξεχνιούνται!