Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»
11:06 - 07/03/2022
Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, το beach volley, […]
The post Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Δραγούμη: Σοκάρει με την αποκάλυψη – «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»
Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αναφέρθηκε στα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία. «Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου. Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πήγαινα για πρωταθλητισμό...
The post Ναταλία Δραγούμη: Σοκάρει με την αποκάλυψη – «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝαταλία Δραγούμη: 12 ετών με κακοποίησε άτομο που εμπιστεύονταν οι γονείς μου
"Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου και κάνανε ότι έπρεπε να κάνουν"
Διαβάστε το στο thetoc.grΝαταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»
«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της»
Διαβάστε το στο patrasevents.grΝαταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»
«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της», λέει η Ναταλία Δραγούμη. Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία. «Το γήπεδο του beach volley […]
The post Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr