Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»

11:06 - 07/03/2022

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, το beach volley, […] The post Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Δραγούμη: Σοκάρει με την αποκάλυψη – «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αναφέρθηκε στα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία. «Το γήπεδο του beach volley είναι ο ναός μου. Το beach volley είναι η ψυχοθεραπεία μου. Πήγαινα για πρωταθλητισμό... The post Ναταλία Δραγούμη: Σοκάρει με την αποκάλυψη – «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ναταλία Δραγούμη: 12 ετών με κακοποίησε άτομο που εμπιστεύονταν οι γονείς μου

"Δεν το είπα στους γονείς μου, αλλά στις αδερφές μου και κάνανε ότι έπρεπε να κάνουν"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας»

«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

«Η εκπομπή “Τα τραγούδια λένε ναι” είχε πάει εξαιρετικά, αλλά είχε κάνει τον κύκλο της», λέει η Ναταλία Δραγούμη. Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για τα παιδιά της, το beach volley, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και την κακοποίηση που υπέστη σε μικρή ηλικία. «Το γήπεδο του beach volley […] The post Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν 12 χρονών όταν με κακοποίησε έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε