Βικτόρια Χαλκίτη: «Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη δουλειά του συζύγου μου, για να συνεχίσω δισκογραφικά»

10:30 - 07/03/2022

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τη Βικτώρια Χαλκίτη. Η τραγουδίστρια δυσκολεύτηκε να αποκτήσει παιδί και έστειλε το δικό της μήνυμα. «Μέχρι και σήμερα λέω στον άνδρα μου, κοίτα έχουμε παιδί. Δεν το πιστεύω ακόμα, είναι μαγικό. Οι γυναίκες αν επιμείνουν θα τα καταφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, δεν είναι μόνο η εξωσωματική, υπάρχει και […] The post Βικτόρια Χαλκίτη: «Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη δουλειά του συζύγου μου, για να συνεχίσω δισκογραφικά» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βικτώρια Χαλκίτη: «Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ το επάγγελμα του συζύγου μου για να συνεχίσω δισκογραφικά»

Η μητρότητα,  τα «ευτράπελα» στις πίστες κι η εμμονική θαυμάστρια - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»