Σπανός: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά»
22:00 - 06/03/2022
Σπανός: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά»
06/03/2022
Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, δήλωσε ότι ήθελε τη νίκη για να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα με την παραμονή αλλά… «αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
Ο Ιωνικός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, με 2-1.
Ο Δημήτρης Σπανός πάντως, δήλωσε ότι δεν έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι όπως είπε… «στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν τα πάντα».
«Μία λάθος αντιμετώπιση μιας φάσης και φτάσαμε να δεχθούμε το γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά, στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν τα πάντα, δημιουργήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες,
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπανός: «Ένα λάθος μας στοίχισε, δεν έχω παράπονα από τα παιδιά»
Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αναφέροντας πως μια λάθος αντιμετώπιση της φάσης στοίχισε στην ομάδα του.
Διαβάστε το στο GazzettaΣπανός: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, στο β΄ ημίχρονο τα έδωσαν όλα»
Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, δήλωσε ότι ήθελε τη νίκη για να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα με την παραμονή αλλά… «αυτό είναι το ποδόσφαιρο»....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σπανός: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, στο β΄ ημίχρονο τα έδωσαν όλα»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΣπανός: «Δεν έχω παράπονο απ’ τα παιδιά»
Ιωνικός-Παναιτωλικός: Παρά την ήττα ο Δημήτρης Σπανός δεν είχε πει…
Διαβάστε το στο onsports.grΣπανός: «Κανένα παράπονο από τους παίκτες μου»
Διαβάστε όσα είπε ο τεχνικός του Ιωνικού μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.
Διαβάστε το στο fosonline.gr