Ορέστης Τζιόβας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του και…»
09:00 - 06/03/2022
Για όλους και για όλα μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο
To άρθρο Ορέστης Τζιόβας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του και…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του και κουβαλάει βαρύ φορτίο στην πλάτη του»
Ο ηθοποιός μίλησε για τον σκηνοθέτη και πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟρέστης Τζιόβας: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη …»
Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε η Ορέστης Τζιόβας...
Διαβάστε το στο ZouglaΟρέστης Τζιόβας: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη …»
Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε η Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη για τον οποίο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟρέστης Τζιόβας για Λιγνάδη: Άνθρωπος δικός μου είχε ερωτική σχέση του και κουβαλά βαρύ φορτίο
Αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο είπε ότι δεν πέφτει από τα σύννεφα για τις καταγγελίες σεξουαλικών κακοποιήσεων που τον βαραίνουν. «Είσαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου, πως ένιωσες όταν είδες τον πρώην διευθυντή του Δημήτρη Λιγνάδη με χειροπέδες – με τον οποίο μάλιστα παίξατε μαζί στο “Μάκμπεθ” – να κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟρέστης Τζιόβας: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη»
Στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Ορέστης Τζιόβας: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟρέστης Τζιόβας: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Λιγνάδη»
«Νομίζω ότι κοινωνική Δικαιοσύνη αποδόθηκε. Τώρα μένει και η δικαστική», είπε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο topontiki.grΟρέστης Τζιόβας για Δημήτρη Λιγνάδη: 'Δικό μου άτομο είχε ερωτική σχέση μαζί του, υπήρχε ένα σούσουρο...'
'Δικός μου άνθρωπος είχε σχέση με τον Λιγνάδη και 15 χρόνια μετά κουβαλούσε ένα βαρύ φορτίο', δήλωσε ο Ορέστης Τζιόβας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟρέστης Τζιόβας: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη»
«Ήταν κοινό μυστικό η κακή συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη», λέει ο Ορέστης Τζιόβας. Στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη. Είσαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου, πως ένιωσες όταν είδες τον πρώην διευθυντή του Δημήτρη Λιγνάδη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟρέστης Τζιόβας για Λιγνάδη: «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του και κουβαλάει βαρύ φορτίο στην πλάτη του»
Ο ηθοποιός μίλησε για τον σκηνοθέτη και πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και για την συνεργασία του με τον Πέτρο ΦιλιππίδηΜία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, τους δύο ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Μιλώντας στην εφημερίδα On Tiime, […]
Διαβάστε το στο dete.grΤζιόβας για Λιγνάδη – «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του και…»
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, τους δύο ηθοποιούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Μιλώντας στην εφημερίδα On Tiime, ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά, πως δεν «έπεσε από τα σύννεφα», όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. «Πάντα υπήρχε ένα σούσουρο γύρω […]
The post Τζιόβας για Λιγνάδη – «Δικός μου άνθρωπος είχε ερωτική σχέση μαζί του και…» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr