Χριστίνα Παππά – Άννα Μπεζάν: Η πρώτη συνάντηση πεθεράς και νύφης μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

10:20 - 05/03/2022

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Άννα Μπεζάν συναντήθηκε με τη Χριστίνα Παππά. To άρθρο Χριστίνα Παππά – Άννα Μπεζάν: Η πρώτη συνάντηση πεθεράς και νύφης μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Παππά: Η κοινή έξοδος με την Άννα Μπεζάν και τον γιο της, μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει γιαγιά

Η ηθοποιός θα αποκτήσει το πρώτο της εγγονάκι και φρόντισε να το γιορτάσει - Δείτε τα στιγμιότυπα από τη νυχτερινή της έξοδο με το ζευγάρι 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χριστίνα Παππά: Η κοινή έξοδος με την Άννα Μπεζάν και τον γιο της, μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει γιαγιά

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Άννας Μπεζάν, η νεαρή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Δημήτρης Παππάς εμφανίστηκαν σε νυχτερινή έξοδο με τη μητέρα του και επίσης ηθοποιό, Χριστίνα Παππά. Η ίδια, εμφανώς χαρούμενη που θα γίνει «γιαγιά» διασκέδασε με το ζευγάρι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο. Πάνω σε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτές είναι οι σκηνές που θα διανυκτερεύσουν στην έρημο με τις κόρες τους

Νίκος Συρίγος: «Έχω δεχτεί βρισίδια και κατάρες – Στην αρχή στενοχωριόμουν και εξοργιζόμουν, τώρα δεν με αγγίζουν»

Αναστάτωση για την Ναταλία Αργυράκη στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha: «Όχι παιδιά, γρήγορα» – Αποχώρησε από το πλατό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω μετανιώσει που στενοχώρησα την Αντελίνα Βαρθακούρη, δεν έχω μετανιώσει για την στάση μου όμως»

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε τραγική οικονομική κατάσταση – «Βιοπορίζεται από οικεία πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της

Johnny Logan: Ο θρύλος της Eurovision έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Φωτογραφίες