Αντίνοος Αλμπάνης: Ακόμη ζω με το φόβο και την αγωνία

12:34 - 04/03/2022

Για την μάχη με τον καρκίνο μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στη δημοσιογράφο Τζοβάνα Βλαχάβα και το περιοδικό Hello ο Αντίνοος Αλμπάνης όπου και μίλησε για την περιπέτεια υγείας του και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα. Πώς αισθάνθηκες όταν πέρασαν το πρώτο σοκ και ο μεγάλος κίνδυνος της ασθένειάς; ... Περισσότερα To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Ακόμη ζω με το φόβο και την αγωνία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιάννης Καλλιάνος: «Τις πρώτες 15 ημέρες που “έφυγε” ο μπαμπάς μου ήμουν ένα ράκος»

Ο Μπουφόν αποκαλύπτεται: Η «μάχη» με την κατάθλιψη, ο θαυμασμός για τον Νεϊμάρ και οι ατάκες για Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Επιστρέφει ο πυρηνικός τρόμος - Ο Πούτιν απειλεί με παγκόσμιο όλεθρο - Οι 3 όροι για να «πατήσει» το κουμπί

Καιρός αύριο: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γεράσιμος Γεννατάς για «Αρχελάου 5»: «Δεν μας έχουν πει αν θα κοπεί η σειρά, είμαι αισιόδοξος»

ΙΑΕΑ: Το Ιράν αύξησε τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου αλλά «θα σταματήσει η παραγωγή του σε επικίνδυνα επίπεδα»