Καραγκούνης: Η παρτίδα τάβλι που εξόργισε τον Ρεχάγκελ και το καλύτερο γκολ με τον Παναθηναϊκό (vid)

00:02 - 04/03/2022

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, το κορυφαίο γκολ της… δεκαετίας που πέτυχε με τη φανέλα…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Λαγούτης: Η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ είναι τα δεύτερά μου γενέθλια

Για τον εθισμό του στον τζόγο, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και τη σχέση με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Πέτρος Λαγούτης. «Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στον “Ήλιο” και προετοιμαζόμαστε για το ξεκίνημα του “Έτερος εγώ”. Στο “Έτερος εγώ” θα βρίσκεται και η Μαίρη Χρονοπούλου», αποκάλυψε. «Έχω βιώσει bullying στο θέατρο αλλά τότε δεν αποχώρησα. Σήμερα ίσως να αποχωρούσα. Οι υποψήφιοι θύτες θα το σκεφτούν πολύ περισσότερο πια να οδηγηθούν σε τέτοιες συμπεριφορές» είπε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. «Πριν γίνω ηθοποιός έχω δουλέψει ως σερβιτόρος, ταμίας, κλόουν σε παιδικά πάρτι…», είπε ο Πέ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κακοκαιρία: Προ των πυλών το «Aegean effect snow» - Ισχυρές συστάσεις για τους πολίτες

Τρεις πολύ απλοί τρόποι για να κρατήσετε μακριά τα περιστέρια από τα μπαλκόνια

Ωράριο καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι τις 2 Ιανουαρίου - Τι ισχύει την Κυριακή

Σουέζ: Πρώτη φορά μετά από 57 χρόνια, τελέστηκε Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία στην Αγία Αικατερίνη

ΜΜΜ: Αλλαγές στα δρομολόγια μέχρι τα Θεοφάνεια - Πώς θα κινούνται

«Χειροπέδες» σε δύο υπεύθυνους νυχτερινών καταστημάτων – Σέρβιραν αλκοόλ σε ανήλικους