Κώστας Αποστολάκης: «Ένιωσα θλίψη για τον προηγούμενο τρόπο ζωής μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Αποστολάκης: Αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του
Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη
To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Αποστολάκης: Αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του
Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή του, η οποία σε πολλά σημεία άφησε άφωνους την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. «Νηστεύω. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε η πανδημία. Ήρθα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚώστας Αποστολάκης: «Ένιωσα θλίψη για τον προηγούμενο τρόπο ζωής μου»
Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στη ζωή του, τα τελευταία δύο χρόνια, προκαλώντας την έκπληξη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. «Νηστεύω. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε η πανδημία. Ήρθα πιο […]
Διαβάστε το στο dete.gr