Αλεξία Μουστάκα: «Κινήθηκα νομικά, δεν θα το πίστευαν οι γονείς μου για αυτά τα άτομα»
02:58 - 03/03/2022
Την Αλεξία Μουστάκα υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show, η οποία με αφορμή το Me Too αποκάλυψε ότι […]
The post Αλεξία Μουστάκα: «Κινήθηκα νομικά, δεν θα το πίστευαν οι γονείς μου για αυτά τα άτομα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξία Μουστάκα: Κινήθηκα νομικά - Δεν θα το πίστευαν οι γονείς μου για αυτά τα άτομα
Η Αλεξία Μουστάκα είναι η κόρη της Μαρίας Μπονέλου και του Σωτήρη Μουστάκα, και αποκάλυψε πολλά που δεν γνωρίζαμε για τους γονείς της, αλλά την την προσωπική της ζωή - Το ενθύμιο από τον πατέρα της
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑλεξία Μουστάκα: «Κινήθηκα νομικά, δεν θα το πίστευαν οι γονείς μου για αυτά τα άτομα» – Το ενθύμιο από τον πατέρα της
Η Αλεξία Μουστάκα το βράδυ της Τετάρτης 2/3 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show με
To άρθρο Αλεξία Μουστάκα: «Κινήθηκα νομικά, δεν θα το πίστευαν οι γονείς μου για αυτά τα άτομα» – Το ενθύμιο από τον πατέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλεξία Μουστάκα: "Κινήθηκα νομικά, δεν θα το πίστευαν οι γονείς μου για αυτά τα άτομα"
"Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή. Είναι πολύ σοβαρό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr