Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τις αλλαγές στη ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο
00:56 - 03/03/2022
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για την απόφασή του να δει αλλιώς τη ζωή, […]
The post Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τις αλλαγές στη ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή του το πρόβλημα υγείας (Βίντεο)
Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε μια εξομολόγηση ψυχής αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας , καθώς και στις αλλαγές που έφερε όλη αυτή η κατάσταση στη ζωή του.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑντίνοος Αλμπάνης: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή του το πρόβλημα της υγείας του και πόσο άλλαξε τη συμπεριφορά του
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (2/3) τον Αντίνοο Αλμπάνη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός δηλώνει πως του αρέσει να παίρνει, πλέον, θέση στα κοινωνικά θέματα που τον απασχολούν, μιλάει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του το πρόβλημα της υγείας του, αλλά και για το πόσο άλλαξε τη συμπεριφορά του. «Μετά την περιπέτεια της υγείας μου αποφάσισα να είμαι πιο εξωστρεφής και πιο ειλικρινής με τους ανθρώπους. Γιατί περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνουμε και αυτό που καταλαβαίνω στο τέλος της ημέρα είναι ότι έχω πολύ ανάγκη τη συντροφιά, την παρέα και τους ανθρώπους και όσο αυτά τα κρατάμε για εμάς γίνονται πιεστικά καρκινώματα. Δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι υγιές. Εί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντίνοος Αλμπάνης: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή του η περιπέτεια με τον καρκίνο
Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η περιπέτεια με τον καρκίνο.
«Νομίζω...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑντίνοος Αλμπάνης στον Αρναούτογλου: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή του το πρόβλημα υγείας και ο Δημήτρης Λάλος
Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε
To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης στον Αρναούτογλου: Οι αλλαγές που έφερε στη ζωή του το πρόβλημα υγείας και ο Δημήτρης Λάλος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr