Πόλεμος στην Ουκρανία: Φόβος και τρόμος οι 15 πυρηνικοί αντιδραστήρες [Χάρτης]

21:06 - 02/03/2022

Οι αντιδραστήρες είναι παλαιάς τεχνολογίας και όλη η Ευρώπη τρέμει ένα νέο Τσέρνομπιλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμούς στο Τσερνίχιβ

Τουλάχιστον 22 άμαχοι σκοτώθηκαν σε ρωσική αεροπορική επιδρομή στο Τσερνίχιβ, στη βόρεια Ουκρανία. Η έρευνα των σωστικών συνεργείων στα συντρίμμια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σύμφωνα με το Associated Press. Σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή σε δυο σχολεία και σε σπίτια στην περιοχή του Τσερνίχιβ  όπως αναφέρουν οι ουκρανικές αρχές.Δεν ... Περισσότερα To άρθρο Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμούς στο Τσερνίχιβ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πόλεμος στην Ουκρανία - Γάλλος ΥΠΕΞ: Τα χειρότερα ίσως βρίσκονται μπροστά μας

Εκατοντάδες οι νεκροί και από τις δυο πλευρές από τον πόλεμο στην Ουκρανία αναφέρει ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Ζαν-Ιβ ΛεντριάνΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκτός ελέγχου οι τιμές στο πετρέλαιο

Η αβεβαιότητα για την προμήθεια του μαύρου χρυσού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία είχε ως αποτέλεσμα οι τιμές του πετρελαίου να συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά σήμερα. Το αμερικανικό αργό (WTI) ξεπερνά τα 115 δολάρια το βαρέλι, τιμή-ρεκόρ από το 2008, και το μπρεντ πλησιάζει τα 120 δολάρια. Στις 11:00 ώρα Ελλάδας, το βαρέλι του μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας ενισχύθηκε κατά 3,12% στα 116,45 δολάρια αφού σκαρφάλωσε έως τα 119,84 δολάρια. Το επίπεδο των 120 δολαρίων έχει να καταγραφεί από το 2012. Το αμερικανικό αργό ενισχύθηκε κατά 3,16% στα 114,09 δολάρια αφού ανέβηκε έως τα 116,57 δολάρια, νέο υψηλό επίπεδο που έχει να καταγραφεί από τον Σεπτέμβριο του 2008, όπως μεταδίδουν Reuters και Αθηνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έχω όπλο και είμαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσω» λέει ο τενίστας Στακόφσκι

Ο Σερκγέι Στακόφσκι, πρώην Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι έτοιμος να πολεμήσει τους Ρώσους εισβολείς και να υπερασπιστεί την Ουκρανία. Όπως είπε μιλώντας στο BBC, επέστρεψε στην πατρίδα του για να καταταγεί στον στρατό. «Δεν έχω εμπειρία αλλά θέλω να υπερασπιστώ ό,τι είναι δικό μας, να υπερασπιστώ την πατρίδα μας» λέει ο Στακόφκσι. «Έχω ένα όπλο και είμαι προετοιμασμένος να το χρησιμοποιήσω» τονίζει ο πρώην τενίστας. «Ο Πούτιν μας το έκανε εύκολο να βοηθήσουμε παίρνοντας τα όπλα γιατί απλά αποφάσισε ότι η Ουκρανία δεν υπήρξε ποτέ» καταλήγει.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδισμοί κοντά σε πυρηνικό και ατμοηλεκτρικό σταθμό

Νέος γύρος βομβαρδισμών φέρεται να ξεκίνησε από την Ρωσία, παρά την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, καθώς βίντεο που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν να σημειώθηκαν εκρήξεις σε πυρηνικό και ατμοηλεκτρικό σταθμό της χώρας. Ο ειδησεογραφικός οργανισμός NEXTA ανέβασε στο Twitter βίντεο, στα οποία φαίνονται πυκνοί καπνοί από εκρήξεις. Με βάση όσα αναφέρουν στη λεζάντα, σημειώνουν ότι πρόκειται για ρωσικά χτυπήματα στο πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια και στον ατμοηλεκτρικό σταθμό του Ενέργκονταρ. Πυκνός καπνός κοντά στην Ζαπορίζια: Καπνοί στον ατμοηλεκτρικό σταθμό του Ενέργκονταρ: Σημειώνεται, ότι ο επικεφαλής του πυρηνικού παρατηρητηρίου του ΟΗΕ Ραφαέλ Γκρόσι είχε ανακοινώσει πως η Ρωσία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αρχίζουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις Μόσχας – Κιέβου

Στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, στην πόλη Μπρεστ της Λευκορωσίας. Όπως μεταδίδει το Ria Novosti, η ουκρανική αντιπροσωπεία αναχώρησε περί τις 2 μ.μ. ώρα Ελλάδος με προορισμό το Μπρεστ, αναφέροντας ότι «οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν σε δύο ώρες». Η αντιπροσωπεία της Ουκρανίας μεταβαίνει στον τόπο των διαπραγματεύσεων με ελικόπτερο. Νωρίτερα σήμερα, είχε διαφανεί ότι οι συνομιλίες θα εξελίσσονταν σε θρίλερ, με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ να κατηγορεί τους Ουκρανούς για κωλυσιεργία. «Όπως γνωρίζετε, η διαπραγματευτική ομάδα μας είναι ήδη εκεί από χθες το βράδυ. Περίμενε τους Ουκρανούς και σήμερα το πρωί, αλλά, για να είμαι

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Λιακούλη: Ηχηρό το μήνυμα της Ένωσης Δικαστών

Λίβανος: Η ισραηλινή αεροπορία σφυροκοπά τα νότια προάστια της Βηρυτού

Θα συλληφθεί o Νετανιάχου αν ταξιδέψει στην Ευρώπη; Η στάση των κρατών

Μπορέλ: Οι κυβερνήσεις της ΕΕ είναι υποχρεωμένες να συλλάβουν τον Νετανιάχου

Olivier Gamiette: ένας ερασιτέχνης designer εξωπραγματικών ρολογιών

Δράμα: Φωτιά στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού