Μπλατ: "Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα, δεν κρατάω κακία"
11:18 - 10/10/2019
Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα στον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν, αφού ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπλατ: «Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να είμαι ειλικρινής»
Ο Ντέιβιντ Μπλάτ μίλησε για το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα έχουν συμβεί στην ζωή του τους τελευταίους μήνες.
Διαβάστε το στο GazzettaΝτέιβιντ Μπλατ: «Υπήρχαν πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στην «Boston Globe» για τον τερματισμό της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το…
Διαβάστε το στο NewsBombΜπλατ: Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να είμαι ειλικρινής
«Είμαι ένας πρεσβευτής. Πάντα είχα αυτό το όνειρο. Με κάποιον τρόπο θέλω να βοηθήσω το […]
The post Μπλατ: Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να είμαι ειλικρινής appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜπλατ: Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα
Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ σε συνέντευξή του στην «Boston Globe», με τις αναφορές του να περιλαμβάνουν επίσης τα μελλοντικά σχέδιά του αλλά και την εξέλιξη της υγείας του.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΜπλατ: “Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό”
Ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε πως υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό και πως για αυτό οδηγήθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά τη συνάντηση που είχε και με τη διοίκηση. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως δεν κρατάει κακία στους “ερυθρολεύκους’, ενώ δήλωσε πως αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας, ο οποίος ίσως είναι μακριά από τους πάγκους.
Αρχικά, ο Μπλατ δήλωσε στην “Boston Globe”: “Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με την διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα. Υπήρχαν και πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ότ
Διαβάστε το στο novasports.grΝτέιβιντ Μπλατ: «Υπήρχαν πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στην Boston Globe για τον τερματισμό…
Διαβάστε το στο onsports.grΜπλατ: «Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να είμαι ειλικρινής»
Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων»: «Είμαι ένας πρεσβευτής. Πάντα είχα αυτό το όνειρο. Με κάποιον τρόπο θέλω να βοηθήσω το Ισραήλ». Ο Ντέιβιντ Μπλατ, πέρασε από τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από μια τεράστια καριέρα και πλέον ψάχνει το επόμενο του βήμα. Ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη στην «Boston Globe» […]
The post Μπλατ: «Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να είμαι ειλικρινής» appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grΜπλατ: «Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα, δεν κρατάω κακία»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα στον Ολυμπιακό κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν, αφού ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό και σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα της ζωής του, […]
The post Μπλατ: «Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα, δεν κρατάω κακία» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜπλατ: «Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο να φύγω»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε οτι ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσει την προπονητική.
The post Μπλατ: «Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο να φύγω» appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΜπλατ: «Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να είμαι ειλικρινής»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό και ανέφερε πως ίσως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το μπάσκετ!«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με τη διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν όμως», ανέφερε αρχικά στη «Boston Globe»:Σχετικά με το αν θα συνεχίσει την προπονητική και τους στόχους του, σημείωσε: «Ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα και προκλήσεις, επειδή πάντα ήθελα να κά
Διαβάστε το στο filathlos.gr