Η παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντό ακύρωσε την τιμητική μαύρη ζώνη που είχε δώσει στον Πούτιν

18:52 - 02/03/2022

Μετά από το Τζούντο και το Ταεκβοντό λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία "τιμωρεί" τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό αφαιρεί την τιμητική μαύρη ζώνη του B.Πούτιν

Τώρα έρχεται και η παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντό, μετά την διεθνής ομοσπονδία Τζούντο, η οποία με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι αφαιρεί από τον Ρώσο πρόεδρο την τιμητική ζώνη των 9 νταν που του είχε απονείμει το 2013. «Η Ειρήνη είναι πολυτιμότερη από τον θρίαμβο. Οι σκέψεις του Παγκόσμιου Ταεκβοντό είναι με τον λαό της Ουκρανίας και ελπίζουμε σε ένα ειρηνικό και άμεσο τέλος αυτού του πολέμου. Σε αυτό το πλαίσιο, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε κβον ντο αποφάσισε να αποσύρει την τιμητική μαύρη ζώνη του 9ου Dan που απονεμήθηκε στον κ. Βλαντιμίρ  Πούτιν τον Νοέμβριο του 2013», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. World Taekwondo strongly condemns the brutal attacks on innocent lives in Ukraine, which g

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν έχω παρενοχληθεί και δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμηθώ από τη συνεργασία μας

Super League 2: Έμειναν στο 1-1 Καλαμάτα και Κηφισιά, μόνος πρώτος ο Πανιώνιος – Δείτε τα γκολ

«Περνώ και μόνη μου καλά»: Δέκα άνθρωποι αποκαλύπτουν γιατί δεν παντρεύονται

Super League: Πλησίασε την τετράδα ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τρίποντο με τον ΟΦΗ - Δείτε γκολ

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Και έκτο νεκρό βρέφος - Η αλλαγή της κατάθεσης από τη μητέρα του τελευταίου παιδιού

Εκρηξη στους Αμπελοκήπους: Συνελήφθη η 30χρονη που είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος