Τάσος Κωστής: «Έτσι αντιμετώπισα την ασθένεια»
18:02 - 02/03/2022
Ο Τάσος Κωστής έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο. Σε συνέντευξή του στο «Στούντιο 4», ο ηθοποιός ανέπτυξε στους παρουσιαστές, τον τρόπο που αντιμετώπισε την ασθένειά του που συνάδει με τον τρόπο που αντιμετωπίζει γενικότερα τα πράγματα στη ζωή του. «Δεν κοιτάω ποτέ πίσω, δεν κάνω ποτέ μνημόσυνα κοιτάω πάντα μπροστά […]
The post Τάσος Κωστής: «Έτσι αντιμετώπισα την ασθένεια» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Κωστής: Πάλεψα σκληρά με την ασθένειά μου – Έκανα υπομονή
Ο Τάσος Κωστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι νοσεί, αλλά περιέγραψε και πώς αντιμετώπισε το γεγονός. «Πάλεψα σκληρά με την ασθένειά μου. Όλη αυτή η εμπειρία δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Γιατί να αλλάξω; Είμαι καλός από άποψη. Αντιμετώπισα την ασθένεια δουλεύοντας και κάνοντας υπομονή. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά η γυναίκα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, σημείωσε ότι «εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, να καταλάβω σε ποιο στάδιο είμαι γιατί θέλω
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr