Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά, αλλά περνούσα ωραία»
«Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40», είπε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΘάνος Καλλίρης: Η Ναταλία Γερμανού με ζήλευε υπερβολικά πολύ - Eνώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία (Βίντεο)
«Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα» δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης για την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα αποκάλυψε την πραγματική του ηλικία.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΘάνος Καλλίρης: Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ήταν καταπιεστική
«Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ. Μήπως θα έπρεπε να γράψω βιβλίο με τα μυστικά νεότητας; Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ήταν καταπιεστική»
Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για […]
The post Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ήταν καταπιεστική» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΘάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: «Με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία»
Ο Θάνος Καλλίρης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη. Ο
To άρθρο Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: «Με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr"Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά, ήταν καταπιεστική αλλά εγώ περνούσα ωραία"
Η αρρωστημένη ζήλια της της Ναταλίας Γερμανού για τις θαυμάστριες που τον κυνηγούσαν.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: «Ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία»
«Η Ναταλία Γερμανού με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης.
Διαβάστε το στο vita.grΘάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ήταν καταπιεστική»
«Με τον Λάμπη Λιβιεράτο ήταν μια εκπληκτική συνεργασία και στο τέλος μαλώσαμε. Πέρασαν 5 χρόνια και τα ξαναβρήκαμε»
Διαβάστε το στο news.grΘάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστική εγώ περνούσα ωραία»
Ο τραγουδιστής έκανε μεγάλες αποκαλύψεις
Διαβάστε το στο patrasevents.gr