Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει “ήσυχη συνείδηση” για την Άβα Γαλανοπούλου

15:54 - 04/01/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μιλώντας στο “Καλύτερα […] The post Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει “ήσυχη συνείδηση” για την Άβα Γαλανοπούλου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: Έχω "ήσυχη συνείδηση" για την Άβα Γαλανοπούλου (VIDEO)

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Άβα Γαλανοπούλου. “Είναι μια παράσταση που την αγαπώ αλλά δεν πάμε καλά” σημείωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιάννης Ζουγανέλης. “Η προσέλευση δηλαδή του κόσμου δεν είναι αυτή που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε. Θα σταματήσουμε στο τέλος Γενάρη ενώ ήταν προγραμματισμένο να πάει μέχρι αργότερα”. Ο καλλιτέχνης παραδέχθηκε πως λειτούργησε αρνητικά όλη η ιστορία που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της Άβας Γαλανοπούλου από την συγκεκριμένη δουλειά. “Όταν αποχωρεί κάποιος μάλλον αρνητικά λειτουργεί γιατί δεν ξέρει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν πιστεύω στην αρνητική διαφήμιση. Διαφήμιση

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Οι Weekenders δεν μου αρέσουν καθόλου, δεν δένουν σαν ομάδα»

Secret Song – Έκατσε η Ναταλία Γερμανού στην καρέκλα και έπαθε σοκ: «Δεν μ’ αρέσει να κλαίω στην τηλεόραση καθόλου»

Secret Song – Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου στην πολυπληθή της έκπληξη: «Εγώ, τώρα, τι πρέπει να κάνω δηλαδή;»

Χείμαρρος η Νανά Παλαιτσάκη: «Ήταν εξαιρετικά κακότροποι και υποτιμούσαν πάρα πολύ τους άλλους»

Γιάννης Κακλέας για Μάρκο Σεφερλή: «Είναι επικίνδυνο να δουλέψουμε όταν δεν έχουμε την ίδια γλώσσα»

Σοκάρει ο Ιωάννης Απέργης: «Eκσφενδονίστηκα στον δρόμο και το πόδι μου μάγκωσε κάτω από το αυτοκίνητο»