Νότης Χριστοδούλου: Η μητέρα μου έλεγε «δεν θέλω το παιδί μου να βγει κλέφτης ή π…ης»

03:30 - 02/03/2022

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (1/3) τον Νότη Χριστοδούλου. Ο νικητής του «Fame Story 1», σε μια κατάθεση ψυχής, μίλησε για όλα, απελευθερωμένος από τα «πρέπει» και τα «φαίνεσθαι» του παρελθόντος. Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και η άρνηση της πολυαγαπημένης του μητέρας να αποδεχτεί την αλήθεια, το bullying που βίωνε καθημερινά στο σχολείο, αλλά και ο αγώνας που έδινε όλη του τη ζωή, έχοντας την ανάγκη επιβεβαίωσης από την οικογένειά του. Γιατί θα προτιμούσε να είχε έναν ομοφυλόφιλο πατέρα; Αποδέχτηκε, τελικά, η μητέρα του τη σχέση του με τον επί 16 χρόνια σύντροφό του; «Αν η μητέρα μου ήταν εν ζωή δεν θα είχα μιλήσει για όλα αυτά για να μην τη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νότης Χριστοδούλου: «Η μητέρα μου δεν με αποδέχτηκε ποτέ, στον πατέρα μου έχω βάλει Χ»

Ο Νότης Χριστοδούλου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 28/11/2024

Εκθαμβωτική η Ιρίνα Σάικ – Ποζάρει με μπικίνι στον καθρέφτη της και στη σάουνα

Οι αλλαγές που έρχονται στην ΑΕΚ

Υπογράφει Έλληνα δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός – Ανατροπή με Όρτα στον Ολυμπιακό

«Καλώς ήρθες μικρέ μας θησαυρέ»: Η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία θα πετύχει την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση»