Παπαπέτρου: «Θα είμαι έτοιμος από την ερχόμενη εβδομάδα»

21:56 - 01/03/2022

Παπαπέτρου: «Θα είμαι έτοιμος από την ερχόμενη εβδομάδα» 01/03/2022  Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη διαδικασία αποκατάστασης στην οποία βρίσκεται, τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική. Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στη κάμερα της NOVA: Για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Περισσότερο από αθλητής, είμαι σκεπτόμενος άνθρωπος. Είναι δύσκολη περίοδος και δεν μπορείς να σκεφτείς το μπάσκετ, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στον κόσμο μας. Εύχομαι να σταματήσει ο πόλεμος και να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές. Ευελπιστώ ότι στις μέρες μας μπορεί να λυθεί κάτι με διάλογο. Είναι εγωιστικό

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαπέτρου: «Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι έτοιμος από την ερχόμενη εβδομάδα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τον χαμένο τελικό Κυπέλλου και τη συνέχεια της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Παπαπέτρου: «Θα είμαι έτοιμος από την ερχόμενη εβδομάδα»

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζαλγκίρις: Δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του έκανε ο…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Παπαπέτρου: «Από την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος!»

‼☘☘????Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη διαδικασία αποκατάστασης στην οποία βρίσκεται, τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική. Continue reading Παπαπέτρου: «Από την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος!» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)