Πόλεμος στην Ουκρανία: Δάκρυσε η Ταμίλα Κουλίεβα – «Είναι παράλογο – Στην ουσία είναι εμφύλιος»

20:42 - 01/03/2022

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι γεννημένη στη Ρωσία και μιλώντας στην εκπομπή «Live News» εξέφρασε τη θλίψη της για τα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν στην Ουκρανία. «Παρακολουθώ μουδιασμένη και συντετριμμένη τα γεγονότα και μου είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι οδυνηρό να μιλάς για πόλεμο τον 21ο αιώνα και πόσο μάλλον για ένα πόλεμο μεταξύ δύο χωρών που έχουν κοινή ιστορία και θρησκείες, κοινές παραδόσεις, κοινή γλώσσα. Μιλάμε για δύο λαούς που είναι αδέρφια. Σε όλους τους Ρώσους υπάρχει ουκρανικό αίμα, πολλοί Ρώσοι λένε “ευτυχώς που δεν ζουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μου να δουν αυτές τις εικόνες”. Έχω σπουδάσει μαζί με Ουκρανούς, έχουμε μοιραστεί νερό, φαγητό, πνευματική τροφή. Όταν σκέφτομαι π

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σαν σήμερα 1 Νοεμβρίου: Πεθαίνει ο «Γέρος της Δημοκρατίας», Γεώργιος Παπανδρέου – 5 ατάκες του που άφησαν εποχή

Με απόφαση του γερμανικού ΥΠΕΞ κλείνουν τα γενικά προξενεία του Ιράν στη χώρα

«Μιλάμε για πολύ αίμα – Άνοιξε το κεφάλι της σαν φλούδα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 18χρονο που έσπρωξε 72χρονη στο ΑΤΜ

Βουλή: Άυριο η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος

Φωτιά κοντά στον Κηφισό – Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ειρήνης – Νεκρά έφτασαν στο νοσοκομείο το παιδί της κουμπάρας της και ο μικρός Παναγιωτάκης