Προκαλεί ξανά ο Πορτοσάλτε: «Ε μην βάζεις βενζίνη. Εγώ δεν βάζω βενζίνη» (video)

10:28 - 01/03/2022

Ο Άρης Πορτοσάλτε προέτρεψε τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να μην βάζει βενζίνη, αφού δεν μπορεί να την πληρώσει!Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Πορτοσάλτε: Μη βάζεις βενζίνη, εγώ δεν βάζω

Για τις επιπτώσεις που θα έχει στις τσέπες του Ευρωπαίου πολίτη ο πόλεμος στην Ουκρανία, συζήτησαν, μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ. Μιλώντας για τις ανατιμήσεις στα καύσιμα προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε. «Δεν είναι αγορανομία η κυβέρνηση» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τους ελέγχους στις τιμές των καυσίμων. «Μάθε σε ποιο κόσμο ζεις, μη βάζεις βενζίνη, εγώ δεν βάζω» είπε χαρακτηριστικά με τον κ. Παπαδημητρίου να του απαντά: «Δεν θέλω να ζήσω τον μεσαίωνα». Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε πει: «Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

“Ξαναχτύπησε” ο Άρης Πορτοσάλτε: Μη βάζεις βενζίνη, εγώ δεν βάζω

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις επιπτώσεις που θα έχει στις τσέπες του Ευρωπαίου πολίτη ο πόλεμος στην Ουκρανία, με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε, αναφορικά με τις ανατιμήσεις στα καύσιμα. «Δεν είναι αγορανομία η κυβέρνηση» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τους ελέγχους στις τιμές των καυσίμων. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άρης Πορτοσάλτε: Μη βάζεις βενζίνη, εγώ δεν βάζω

Τι είπε για τις ανατιμήσεις στα καύσιμα

Διαβάστε το στο news.gr

Προκαλεί ξανά ο Πορτοσάλτε: «Ε μην βάζεις βενζίνη. Εγώ δεν βάζω βενζίνη» (video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε προέτρεψε τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να μην βάζει βενζίνη, αφού δεν μπορεί να την πληρώσει! Σε άλλον κόσμο φαίνεται πως ζει ο Άρης Πορτοσάλτε. Λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του ότι δεν πρέπει να παραπονιούνται πολίτες για τις αυξήσεις στα καύσιμα, «γιατί οι άνθρωποι που παίρνουν 500 ευρώ τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Πανικός σε πτήση με μεθυσμένο επιβάτη - Τον έδεσαν με τις ζώνες ασφαλείας

Η ιστορία του Ελβετού μηχανικού που έχει 200 εκατομμύρια σε ένα USB , αλλά δεν θυμάται τον κωδικό

Τρίκαλα: Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία – Στο δρόμο ηλικιωμένη γυναίκα

Πάει για «βρώμικο» ενεργειακό κόλπο ο Ερντογάν με αγωγό μέσω Συρίας - Γεωοικονομικές αναταράξεις

Απάντηση Κυριάκου στην ΑΕΚ: «Προσπαθεί να ασκήσει πίεση σε τακτικούς δικαστές»

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο του σπιτιού - Κι όμως τα μικρόβια δεν κρύβονται στη λεκάνη