Παπαλουκάς για Σπανούλη: «Τεράστια τιμή να είμαι εκεί, όταν έγραψες ξανά ιστορία» (pic)

14:00 - 04/01/2020

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για την τεράστια τιμή που είχε να βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλη, την βραδιά του ιστορικού του ρεκόρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαλουκάς για Σπανούλη: “Ήταν τιμή να είμαι εκεί! Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε” [pic]

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς χαρακτήρισε τεράστια τιμή την παρουσία του στο ΣΕΦ το βράδυ που ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague και ευχήθηκε τα ρεκόρ του αρχηγού του Ολυμπιακού να έχουν και συνέχεια. To άρθρο Παπαλουκάς για Σπανούλη: “Ήταν τιμή να είμαι εκεί! Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε” [pic] δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Παπαλουκάς για Σπανούλη: «Τιμή μου που ήμουν εκεί όταν έγραψες ιστορία»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με ανάρτηση του στα social media αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη για το σπουδαίο επίτευγμα που κατάφερε.

Διαβάστε το στο in.gr

Παπαλουκάς σε Σπανούλη: «Τιμή μου που ήμουν εκεί όταν έγραψες ιστορία» (ΦΩΤΟ)

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν μπορούσε να μην είναι ένας από εκείνους που έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague.Ο «Τσάρος» με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποθέωσε τον κουμπάρο του, τονίζοντας πως ήταν τιμή του να είναι εκεί όταν ο «Kill Bill» έγραφε ιστορία.Επιπλέον, ανέφερε ότι είναι άξιος για όλα όσα έχει καταφέρει και φυσικά του έδωσε τα συγχαρητήρια του μέχρι το επόμενο επίτευγμα.Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παπαλουκάς:"Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα από άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Παπαλουκάς για Σπανούλη: «Τιμή μου που ήμουν εκεί όταν έγραψες ιστορία»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με ανάρτηση του στα social media αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη για το σπουδαίο επίτευγμα που κατάφερε.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν: Την «πλήγωσε» ο... πρώην της, εκ νέου προβάδισμα με Μοράτα (vid)

Σπόρτινγκ-Μάντσεστερ Σίτι: Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Γίοκερες (vid)

Αρτέτα για την αποχώρηση του Εντού: «Λάτρευα να δουλεύω μαζί του, όλα έγιναν πολύ γρήγορα»

Λιλ - Γιουβέντους: Ο Ντέιβιντ πλήγωσε τη Γηραιά Κυρία για το 1-0 (vid)

Post Ρουί Βιτόρια: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος από τις πρώτες μου μέρες σε έναν εκπλητικό σύλλογο»

Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν: Οι Ροσονέρι προηγήθηκαν με τον Τιό, απάντησε με πανένκα ο Βινίσιους στην... απώλεια της Χρυσής Μπάλας (vid)