Η Ρουσλάνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Η κατάσταση είναι τραγική, δεν είμαι με την οικογένειά μου»

08:18 - 01/03/2022

Η Ουκρανή τραγουδίστρια Ρουσλάνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα και την Νίκη Λυμπεράκη, μέσα από το καταφύγιο στο οποίο βρίσκεται. Η […] The post Η Ρουσλάνα για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Η κατάσταση είναι τραγική, δεν είμαι με την οικογένειά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ταμίλα Κουλίεβα για την εισβολή στην Ουκρανία: «Είναι δύο λαοί που είναι αδέρφια, μιλάμε για εμφύλιο»

Η ηθοποιός που έχει ρίζες από τη Ρωσία μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και σχολίασε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ρουσλάνα για πόλεμο στην Ουκρανία: «Η κατάσταση είναι τραγική, δεν είμαι με την οικογένειά μου»

«Είναι τρομερή η κατάσταση. Ποτέ δεν έχω φοβηθεί έτσι για όλους στην Ουκρανία, αλλά και για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πόλεμο. Βόμβες, ρουκέτες, τανκς, πολλά ψέματα και παραπληροφόρηση, μέσα από το διαδίκτυο και τα social media.  Παρακολουθούμε μπερδεμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι», ανέφερε. Σε έντονο ύφος, η Ρουσλάνα κατακεραύνωσε τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ruslana μιλάει για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Είναι τρομερή η κατάσταση. Ποτέ δεν έχω φοβηθεί έτσι για όλους στην Ουκρανία»

Η Ruslana έδωσε συνέντευξη μέσα από ένα καταφύγιο στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και μίλησε για την τραγική κατάσταση στην Ουκρανία.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε