Πόλεμος Ουκρανία – Η Ρουσλάνα μέσα από το καταφύγιο μιλά πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο

13:36 - 28/02/2022

O πόλεμος της Ουκρανίας στη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ», τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 00:10. Η ρωσική εισβολή To άρθρο Πόλεμος Ουκρανία – Η Ρουσλάνα μέσα από το καταφύγιο μιλά πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία – Κάτοικος του Κιέβου μιλά στο Eleftherostypos.gr από το καταφύγιο και συγκλονίζει

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεχίζεται η ολομέτωπη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με τη Μόσχα να εντείνει την επίθεσή της στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις στρατηγικής σημασίας. Ο στρατός της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι άμαχοι μπορούν να εγκαταλείψουν «ελεύθερα» το Κίεβο, πρωτεύουσα της Ουκρανίας, κατηγορώντας παράλληλα τις ουκρανικές αρχές ότι... The post Πόλεμος στην Ουκρανία – Κάτοικος του Κιέβου μιλά στο Eleftherostypos.gr από το καταφύγιο και συγκλονίζει appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλόνισε η Ρουσλάνα μέσα από το καταφύγιο – “Επικίνδυνος τρομοκράτης ο Πούτιν”

H Ρουσλάνα, η Ουκρανή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη νίκη της στη Eurovision το 2004, εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση από το καταφύγιο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Mega «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη για την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και περιέγραψε με χαρακτηριστικό τρόπο το σοκ που βιώνουν όλοι οι Ουκρανοί πολίτες. «Είναι τρομερή η κατάσταση. Ποτέ δεν έχω φοβηθεί έτσι για όλους στην Ουκρανία, αλλά και για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πόλεμο. Βόμβες, ρουκέτες, τανκς, πολλά ψέματα και παραπληροφόρηση, μέσα από το διαδίκτυο και τα social media. Παρακολουθούμε μπερδεμένοι, είμαστε

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»