Τσιμίκας: «Περήφανος για το πρώτο μου τρόπαιο, έρχονται κι άλλα»
08:44 - 28/02/2022
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε την κατάκτηση του League Cup με την Λίβερπουλ και μετά τη λήξη του αγώνα η χαρά του δεν κρυβόταν.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιμίκας: «Περήφανος για το πρώτο μου τρόπαιο, έρχονται κι άλλα»
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε την κατάκτηση του League Cup με την Λίβερπουλ και μετά τη λήξη του αγώνα η χαρά του δεν κρυβόταν
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤσιμίκας: «Περήφανος για το πρώτο μου τρόπαιο, έρχονται κι άλλα»
Έπειτα από έναν τελικό θρίλερ, η Λίβερπουλ επικράτησε στα πέναλτι της Τσέλσι με 11-10 και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στους τίτλους μετά το πρωτάθλημα το 2020. Ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με τη Λίβερπουλ κι έγινε μόλις ο 3ος Έλληνας που κατακτά κούπα στο Νησί, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤσιμίκας: «Περήφανος για το πρώτο μου τρόπαιο, έρχονται κι άλλα»
Επειτα από έναν τελικό θρίλερ, η Λίβερπουλ επικράτησε στα πέναλτι της Τσέλσι με 11-10 και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στους τίτλους μετά το πρωτάθλημα το 2020.
Το άρθρο Τσιμίκας: «Περήφανος για το πρώτο μου τρόπαιο, έρχονται κι άλλα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr